yla
header
banner
oikea
La 18.3.2017
HENRY'S DISCO EXTRA VAGANZA
Tänään ei jäädä vatuloimaan kotisohville, kun Henry's Disco Inferno Extravaganza valtaa jälleen Henry's Pubin! Musiikista vastaa MC Motherfunker -salanimen alla operoiva DJ-jumala, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

Su 19.3.2017
HENRY´S PUB CHALLENGE
Nyt voidaan jo hyvällä omallatunnolla sanoa että LEGENDAARINEN Henkka challenge tulee taas! Baarivesselit nousevat sunnuntaina 19.3 myyttiselle Henry's Pubin stagelle skabailemaan himotusta Henkka Challengen voitosta ja samalla parista viiden huntin matkalahjakortista. Tänä vuonna teemana on vieraanvaraisuus ja kisailijoille on erityisesti painotettu shown merkitystä, joten luvassa on varmasti huikeita vetoja. Viiden minuutin settiin on upotettu luovuutta, hauskuutta ja tottakai mahtavia hörppyjä. Tule todistamaan kun kilpailjat toimittaa, Henry's pub 4life homie! Ovet aukeavat klo 21.00, vapaa pääsy!

To 23.3.2017
TIISU
Tiisu on tunnettu spontaaneista ja riehakkaista keikoistaan, joiden hallittu kaaos saa paatuneimmatkin mörököllit hymähtämään. Tiisun keikoilla et voi ennakkoon tietää mitä tulee tapahtumaan koska sitä ei yleensä tiedä bändi itsekään. Tiisu-yhtyeen toinen albumi “Tänne ei jää kukaan” julkaistaan perjantaina 17.maaliskuuta. Yhtyeen laulaja-biisintekijä Henrik ”Tiisu” Illikaisen mukaan levy kertoo ihmisistä, jotka ovat jumissa omissa elämäntilanteissaan. Pikkukaupungin asukkaista, jotka toisaalta haluaisivat päästä pois ja toisaalta taas eivät. Ihmisistä, jotka kokevat toivottomuutta siitä, kun muu maailma ympärillä liikkuu ja itse ei. Pitäisikö minunkin vai tyydynkö kohtalooni? Liput alk. 5€

Pe 24.3.2017
TEPPO VAPAUS
Teppo Vapaus -bändi edustaa modernia suomirockia, jonka ytimenä on herra Vapauden oivaltavat lyriikat, mieleenpainuvat pop-melodiat sekä superkova yhtye! Liput alk. 5€.

La 25.3.2017
BOYCOTT
Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta legendaarisen Boycott-yhtyeen syntymästä, ja juhlavuotta vietetään asianmukaisin menoin: Yhtye julkaisee tänä vuonna uuden studioalbumin, aktivoituu keikoille, ja ensimmäiset maistiaiset uudesta materiaalista ollaan kuultu jo. Liput alk. 10€.

Ke 29.3.2017
HENRY´S PUBIN & KUOPIO ROCKCOCKIN BÄNDIKISA: KARSINTA 3/6
TUUKKA PERÄKORPI
HAUTAJAISYÖ
SARINKO
VILLE NURMINEN
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Kisassa etsitään festareille paikallista lahjakkuutta musiikin tyyliin katsomatta eli olet sitten räppäri, poppari tai rokkari niin eikun hakemusta rustaamaan! Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 6 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 7.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa: henryspubkpo@gmail.com.
Vapaa pääsy!

To 30.3.2017
VIIMEISET VIERAAT
Viimeiset vieraat "vierailevat" genrerajojen kylillä aikaan sitomattoman ja omintakeisen tunnelmoinnin saattelemana. Viimeisten Vieraiden maailmassa tarinat ja melodiat antavat kuulijalle tilaa matkustaa mielenmaisemissa kohtaamisista toiseen. Toisinaan kaipuu ja elämänkarheus löytävät lohdutuksen unelmista ja haaveista. Toisinaan on vain elämä on otettava sellaisenaan ja on kiitettävä siitä. Orkesteri on perustettu Kuopiossa 2016 keväällä. Äänimaailma ja musiikillinen ilme hahmottui nykyiseen asuunsa vähitellen. Orkesterin laulaja ja biisintekijä Roni Mikkonen on saanut vakiinnutettua ympärilleen innostuneet muuntaumiskykyiset soittajat joiden kanssa oli tilaisuus ja aika kokeilla jotain uutta. Tarinat ja tarttuvat melodiat saivat bändin kehittyessä mielenkiintoisia elementtejä. Tuloksena kokoonpano on saavuttanut oman tyylinsä tehdä musiikkia joka yllättää ja kiinnostaa. Vierailu studiossa 2017 tammikuussa synnytti muutaman uuden tulokkaan jotka ovat saaneet heti hyvän vastaanoton. Vapaa pääsy!

Pe 31.3.2017
PELLE MILJOONA UNITED
Pelle Miljoona Unitedin uusin levy Kino Riviera ilmestyi vuonna 2015. Liput alk. 10€.

La 1.4.2017
MAJ KARMA
Suomalaisen vaihtoehtorockin pitkäaikainen suunnannäyttäjä Maj Karma soittaa maalis-huhtikuussa kahdentoista keikan mittaisen Attentaatti-kiertueen. Maj Karman kuuden vuoden mittaisen levytystauon viime vuoden helmikuussa katkaissut yhtyeen viimeisin pitkäsoitto ”Peltisydän” on kerännyt kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin. Nyt yhtye aloittaa uuden vuoden kunnianhimoisesti valmistellen seuraavaa albumiaan samanaikaisesti kevätkiertueensa kanssa. Liput alk 16€.


Ti 5.4.2017
FREESTYLE OR DIE - TUOTTAJIEN ILTA
Kaikille avointa vapaata mikkiä säestävät Kuopiolaiset räp-tuottajat Kyläpäällikkö Kosonen, Clymax, J.Boom, B.Whi, Erikk, DJ Juicy L sekä illan isäntä Niko Nova. Kaikki open miciin osallistujat palkitaan. DJ:t RR ja Hauta viihdyttävät klo 21 alkaen ja räpit alkaa klo 22. Vapaa pääsy!

To 6.4.2017
HENRY´S TATTOO EXPO:
APPENDIX
DEAD NATION
Kauppakatu 18:ssa mäjähtää kun Henry's Tattoo Expo rantautuu keskuuteemme ensimmäistä kertaa. Appendixin perustivat 1980-luvun alkuvuosina Vesku Koivusalo, Olli Lindholm ja Juha Rauäng. Kaksi viimemainittua siirtyivät vuonna 1983 Yö-yhtyeeseen. Bändi pantiin talviteloille vuonna 1984, mutta on myöhemmin herätetty uudelleen henkiin. Vuodesta 2015 perustettu Dead Nation soittaa suoraviivaista punk-musiikkia. Yhtyeen debyytti 7" tulossa vuoden 2017 aikana. Paikan päällä pääset seuraamaan Rotten Tattoon Artisteja työssään ja jos kroppasi kaipaa metallia 1/2block on paikalla lävistämässä ihoasi. Liput alk 6€.

Pe 7.4.2017
HENRY'S DISCO EXTRA VAGANZA
Täänään ei jäädä vatuloimaan kotisohville, kun Henry's Disco Inferno Extravaganza valtaa jälleen Henry's Pubin! Musiikista vastaa MC Motherfunker -salanimen alla operoiva DJ-jumala, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

La 8.4.2017
JONAS AND I
SIX0SIX
Folkiin ja countryyn kietoutuvaa pop -musiikkia soittava kuopiolainen Jonas and I julkaisi These Days -nimeä kantavan debyyttialbuminsa toukokuussa 2016. Albumi on saanut hienoja arvioita niin suomalaisessa, kuin ulkomaalaisessakin mediassa. Muun muassa Keskisuomalainen kirjoitti: ” Jonas and I iskee kehiin yhden parhaista kotimaisista debyyttialbumeista todella pitkään aikaan”. Musiikkilehti Soundin lukijat äänestivät yhtyeen sijalle neljä vuoden 2016 tulokkaat -kategoriassa. Parhaillaan yhtye työstää toista albumiaan, jolta saadaan pian kuulla maistiaisia. Useita loppuunmyytyjä keikkoja Kuopiossa soittanut Jonas and I palaa jälleen Henry's Pubiin. Six0six plays modern rock spiced with electronic music bowing to the spirit of grunge. Liput alk. 5€.


Ma 10.4.2017
AMARANTHE (SWE)
Suuresta kysynnästä johtuen yhtye tuleekin Kuopioon jo maanantaina ja haluaa vetää lisäkeikan kuopiolaisille. Huhtikuussa ruotsalaisorkesteri saapuu miellyttämään suomalaisia ystäviään livenä. Laaja Maximalism Finnish Tour 2017 alkaa Tampereelta, päättyy Lahteen ja käsittää yhteensä yhdeksän esiintymistä. Yhtye pitää hyvin tärkeänä, että se saa esiintyä Joensuun ja Kuopion kaltaisissa kaupungeissa; fanit kun ottivat Amaranthen omakseen kaikkialla Suomessa bändin uran varhaisessa vaiheessa. Liput alk. 22€.


Ti 11.4.2017
AMARANTHE (SWE)
*** LOPPUUNMYYTY ***

To 13.4.2017
MILLA RUMI
MIRO PALOKALLIO
Milla Rumi on 24-vuotias laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä. Rumin musiikki on otettu ilolla vastaan musiikkipiirien lisäksi radiossa. Esimerkiksi debyyttilevyn single Luulaulu nousi pian julkaisunsa jälkeen Radio Suomen viikon soitetuimmaksi kappaleeksi. Johanna Kustannuksen julkaisema debyyttialbumi ilmestyi syksyllä 2014. Loistavien arvostelujen lisäksi Rumi noteerattiin YleX:n ja Rumban Tulevaisuuden tusina -listauksessa. Rumin keikat ovat herättäneet myös paljon huomiota energisyydellään. Keikat lähentelevät jo punk-astetta, vaikka debyyttilevy voikin antaa erilaisen kuvan yhtyeestä. Miro Palokallio on 23-vuotias helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka ura alkoi Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen biisinikkarina ja kitaristina. Yhtye hajosi joulukuussa 2015 toisen levynsä jälkeen, ja Miro päätti lähteä soolouralle. Liput alk. 6€.

Pe 14.4.2017
FM2000
Savolaista mellakkaa hc/metalli/aggressio -tyyliin tarjoiltuna = FM2000. Bändin voisi väittää soittavan Rytmihäiriön levittämää surmacorea mutta jannut harrastavat niin skitsofrenian saastuttamaa rytmilaukkaa, että välillä meno kuulostaa Stam1nan ja Eläkeläisten kaksintaistelulta. Suomen System Of A Down on rehellisesti kotoisin perämetsien Junttilan heinäladoista. FM2000 on kuin musiikkimuottiin ahdettu Jackass/Duudsonit. Aidosti outoa. FM2000 on räyhäävä äpärä, joka ei välitä kurista ja säännöistä. Sisäsiisteyskin on vasta työn alla. Liput alk. 5€.

La 15.4.2017
THERMATE
TEDDY BEAR DOCTORS
Kuopion ja koko universumin kovin 70-luvun heavyä ja julmetun tanakkaa stoneria yhdistelevä Thermate julkaisee 31.3. toisen EP:nsä, joka kantaa nimeä "Black Desert Highway". Nyt Thermate esittää ensikertaa kappaleet livenä, heitellen sekaan myös helmiä aikasemmasta tuotannostaan. Tule paikalle ja haltioidu fuzz-rockin ilosanomasta, jonka Thermate teille tarjoaa! Teddy Bear Doctors tuo energisen tulituksen aidolla ja rehellisellä vedolla. Rock & Punk & Roll- vaikutteista musiikkia soittava viisihenkinen- orkesteri pitää lavan ja sen edustan kuumana ensimmäisestä minuutista viimeiseen. Vapaa pääsy!

Su 16.4.2017
LASTEN HAUTAUSMAA
ANNA SIPILÄN LAPSI
Lasten Hautausmaa on kuusihenkiseksi kasvanut kouvolalaisbändi, jonka perustivat Kristiina Vaara ja Tuomo Mannonen kesällä 2013. Nimensä yhtye on napannut Aapeli Kissala ja Antipatian kappaleesta. Bändin jäsenet vaikuttavat yhtyeissä Kivesveto Go Go, Vaarallista ja Gretel's Moonlight Motel. Svart Records julkaisi tammikuussa 2015 yhtyeen nimettömän EP:n ja kesäkuussa debyyttiLP:n. Yhtyeen toinen pitkäsoitto II ilmestyi keväällä 2016. Liput alk. 8€. Tälle keikalle saatavana myös rajoitettu erä Veikkauksen sponssaamia Kaveri Mukaan-lippuja alla olevan linkin kautta.


La 22.4.2017
VESTERINEN YHTYEINEEN
Yhtyeemme keikkailee melko harvakseltaan, mutta se ei ole estänyt suorastaan ilmiömäisen keikkakunnon ja hurmosta lähestyvän live-meiningin syntymistä. Voi olla, että orkesterimme on yksi tämän hetken parhaista live-akteista tässä maassa. Liput alk. 15€.


La 29.4.2017
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta alkutalvesta 2000, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä. Liput alk. 17€.

Ke 24.5.2017
MACHINAE SUPREMACY (SWE)
Useasti meillä vieraillut ja täällä vahvassa suosiossa kylpevä Machinae Supremacy tuo jälleen Commodore 64:sta pulppuavan metallinsa Suomeen. Machinae Supremacy julkaisi seitsemännen albuminsa joulukuussa 2016. Into the Night World liikkuu laajasti metallin tyylisuunnissa ja maustaa kokonaisuutta chiptune-soundeilla. Liput alk. 15€.
Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime