yla
header
banner
oikea
To 22.6.2017
HENRY´S HOUSE PARTY
Henkka järkkää tutut kotibileet juhannuksen etkoiksi, joten nyt ne discokengät jalkaan ja frendit messiin! Mökille ehtii lähteä vielä seuraavanakin päivänä! Luvassa äreetä discomeininkiä vahvalla kotibileteemalla ameriikan malliin ja bilemusasta vastaa huikee DJ Edwin K. Tapahtuma on tietenkin opiskelijaystävällinen vapaa pääsyllä!
#henryshouseparty #whoishenry #hyväätmöseveryday

Pe-La 23.-25.6.2017
Juhannus suljettu. Henkan väki hiljentyy juhannuksen viettoon, mutta ei hätää bilefiilikseen pääset ALBASSA tai BAR NOUSUSSA!

Ke 28.6.2017
KUOPIO ROCKCOCKIN JA HENRY´S PUBIN BÄNDIKISA KARSINTA 6/6:
RANTAMA
KARKEAMAA
ZANNA
THERMATE
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 6 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 7.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaa pääsy!

To 29.6.2017
ALMOST SEVEN SONS
SPIRIT OF STEEL
Savon kovin Maiden-tribuuttibändi tekee paluun Henkan lavalle! Tällä kertaa käsittelyssä vuoden 1986 klassikkoalbumi Somewhere In Time räjähtävästä alusta aina eeppiseen loppuun asti. Kaupanpäälle vielä muutamat helmet Maidenin 80-luvun tuotannosta. Joensuulainen power metal-tribuutti Spirit of Steel coveroi power metalin helmiä klassikkobändeiltä kuten Helloween, Rhapsody, Edguy, ja Demons & Wizards. Luvassa tuplabasarikomppeja ja kovaa ja korkealta laulamista! Vapaa pääsy!

Pe 30.6.2017 SHOWTIME KLO 00.00
ELÄKELÄISET
100 vuotta täyttävän Suomi-mummon kunniaksi Eläkeläiset julkaisi 21.04 11. studioalbumi “Humppa of Finland” joka sisältää ainoastaan kotimaista musiikkia. Levyllä kuullaan 19 suomalaista rock-klassikkoa, jotka on ravistettu, vatkattu, sahattu, porattu, myllytetty, jyrätty ja lingottu Eläkeläisten ainutlaatuisessa humppakoneessa ja lopputulos on sitä mitä ennenkin: kansainväliset laatukriteerit täyttävää humppaa ja jenkkaa!
Levynkansi on kunnianosoitus kansainvälisesti tunnetuimmalle suomalaistaiteilijalle Touko Laaksoselle. Eli: Humppa of Finland – Eläkeläiset. Liput alk. 15€

La 1.7.2017
GOLF KISA BY KUOPION TAPETTI JA VÄRI, UP-GOLF JA HENRY`S PUB PALKINTOJENJAKO JA AFTERPARTY
Golfkisan palkintojenjako klo 21.00. Loppuillan tansseista vastaa Leo Suuri! Ovet auki klo 20.30 ja vapaa pääsy!

Ma 3.7.2017 SHOWTIME KLO 00.00
JP LEPPÄLUOTO ACOUSTIC
JP Leppäluoto (Charon, Harmaja, Northern Kings, Raskasta Joulua) tahkoaa akustisesti Topi Sorsakoskesta The Doorsiin ja jälki on omaleimaista, tummaa ja tunnelmallista. Versioita kotimaisista ja kansainvälisistä sävellyksistä yhdistää Leppäluodon tumma tulkinta ja omat versiot tunnetuista kappaleista. Liput alk. 6€.

Ke 5.7.2017 SHOWTIME KLO 00.00
COSTELLO HAUTAMÄKI & CALLE
Popeda-ikoni kitaristi Costello Hautamäki ja debyyttisinglensä tänä vuonna julkaissut, Henry's Pubin housebandin solistinakin tunnettu Calle esittävät jo perinteiseksi muodostuneella heinäkuisella Henkan keikallaan akustisesti suurimpia Popeda-hittejä, sekä myös harvinaisempaa Popeda-materiaalia. Mahtuupa mukaan myös Hurriganes-klassikoitakin.
Liput alk. 10€.

Pe 7.7.2017 SHOWTIME KLO 21.30
KUOPIO ROCKCOCKIN JA HENRY´S PUBIN BÄNDIKISA FINAALI
Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye tai artisti soittamaan festareille. Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 6 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee Pe 7.7. järjestettävään finaaliin jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin. Vapaa pääsy!

La 8.7.2017 KLO 23-04
HENRY´S DISCO INFERNO: DJ VEPY
Lauantaina ei jäädä vatuloimaan kotisohville, kun Henry's Disco Inferno valtaa Henry´s Pubin! Musiikista vastaa DJ Vepy, joka pitää huolen siitä että levylautaset pyörivät ja tanssijalat tamppaavat aina yön pikkutunneille saakka! Vapaa pääsy!

Ke 12.7.2017
FREESTYLE OR DIE feat. ARE
Freestyle Or Die vieraana juuri vuoden laadukkaimpana pidetyn Kiero Sawo Battlen voittanut ARE. Freestyle siis lienee tikissään tällä Jyväskyläläisellä.

Kaikille avoin openmic, johon voi osallistua ilmoittatumatta ennakkoon. Kaikki osallistujat palkitaan.

MC Niko Nova | DJ RR | DJ Hauta

Ilmainen sisäänpääsy

To 13.7.2017
NUCLEAR NIGHTSHIFT
BONEVIOLIN
Nuclear Nightshift on jyväskyläläinen neljän hengen bändi, joka soittaa ydinenergistä hard rockia. Vaikutteita otetaan häikäilemättä perinteisestä 70-80 -lukujen raskaasta osastosta, kuitenkin omalla modernilla otteella. BoneViolin on viisihenkinen kuopiolais -savonlinnalainen rockyhtye, joka tuo mukanaan turpaanvetävät riffit ja tarttuvan grooven. Musiikilla kumarretaan kasariklassikoille, mutta se tehdään omalla, suoraviivaisella otteella. Vapaa pääsy!

Pe 14.7.2017
WASTED
ONGELMA
15 years of do-it-yourself punk rock and still on the map! Wasted have had their share of ups and downs during the course of countless tours and releases on labels such as Combat Rock Industry, Twisted Chords and Boss Tuneage,but they are still around and sharper than ever with their upcoming 4th album called “Outsider By Choice”. The title couldn’t be more appropiate. In 2011, Wasted are where they want to be, cranking out the old classics as well the their brand new, short fast and loud tunes! Ongelma on nuorisoa turmeleva rockyhtye Kuopion kellareista. Liput alk. 6€

La 15.7.2017
LYÖMÄTTÖMÄT
YleX:ltäkin tutut Lyömättömät ovat omien sanojensa mukaan muun muassa maailman paras bändi. Ympäri maata kiertävää kolmikkoa on myös tituleerattu Suomen energisimmäksi live-aktiksi! Show sisältää mukaansatempaavaa hip hoppia, Suomen kärkipään beatboxia, ja ylivoimaisesti parasta freestyleä. Tästä pitävät huolen kaksinkertainen beatboxin suomenmestari Kosola sekä räpin suomenmestari Solonen. Show’n musiikillisen puolen sekä rytmityksen hoitaa DJ Xmies, joka on Solosen & Kosolan lisäksi tuottanut myös muita suomalaisia hip hop -artisteja, kuten esimerkiksi Paleface’ä, Asaa, ja Junoa. Lyömättömät ovat keikkailleet klubien, festareiden, ja urheiluhallien lisäksi myös esimerkiksi lastentarhoissa, kouluissa, nuorisotaloilla, kerhotiloissa, synttäreillä, tai vaikkapa yritysten pikkujouluissa, eli mikään keikkailun osa-alue ei ole heille vieras. Liput alk. 8€

To 20.7.2017
ZARTHAS
HMS KEELHAUL
Henry's pubin lauteille nousee tänään 21.7. kolmannen studioalbuminsa julkaiseva Zarthas. Bändi on kehittynyt rankemmaksi ja rouheammaksi, joten luvassa on hilseet pois linkoava ja muutenkin raskaammanlainen hittiputki. Hms Keelhaul on vuonna 2013 vesille laskettu laiva joka seilaa Metallin ja Rockin vesistöissä ja vasta julkaistu debyytti "Anchord" puhaltaa nyt tuulta purjeisiin! Ahoy! Liput alk. 5€

Pe 21.7.2017
THE LIEBLINGS
The Lieblings -kvartetti palaa pörisevän voimapopin maisemiin uudella Spark-singlellään. Yhtyeen Take Us To Your Leader -debyytistä on ehtinyt kulua jo yli kolme vuotta, mutta ryhmän usko surinakitaroihin ja taivaallisiin stemmoihin ei ole kuihtunut.
Alkuvuonna 2017 julkaistavalta Let Them Have It -kakkosalbumilta poimittu Spark polkee yhä säröpedaaleja, on alakuloisen toiveikas ja pitää pilkkeen tiukasti silmäkulmassa.
Liput alk. 5€

Ke 26.8.2017
HENRY´S PUB OPEN STAGE: FESTARIJAMIT
Henkan jamit piiiitkästä aikaa! Haluaisitko päästä stagelle rokkaamaan? Täällä se onnistuu, tule yksin tai vaikka koko bändillä, kamat on valmiina ja soittokavereita löytyy Suomen kovimmasta housebandista. Alkutahdit lyödään tasan klo 22.00 ja sittenpä the stage is all yours! Vapaa pääsy!

To 27.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
PLANET CASE
FACELIFT
FEEDING LIES
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Torstaina etkojen pääesiintyjänä nähdään seinäjokelaisyhtye Planet Case, joka kuvailee musiikkiaan universal rockiksi, ja mukaan liittyvät myös Facelift sekä Feeding Lies. Liput alk 5€.

Pe 28.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
TRYER
MØRKET
JÄLKIABORTTI
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Ensimmäisen festivaalipäivän päätteeksi annetaan vuoro vastikään uuden ”Samaa tarinaa” -albumin julkaisseelle tamperelaispoppoolle Tryerille, jonka mukana nähdään myös helsinkiläinen Mørket ja kuopiolainen Jälkiabortti. Liput alk 6€.

La 29.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -FESTARIKLUBI:
SHIRAZ LANE
OX79
tba
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Lauantaina vauhtiin päästetään rock-sensaatio Shiraz Lane mukanaan alternative rock -yhtye OX79. Sekä perjantaina että lauantaina jatkoilla nähdään mukana myös myöhemmin julkistettavat support-yhtyeet. Liput alk 6€.

Su 30.7.2017
KUOPIO ROCKCOCK -PÄÄTÖSKLUBI:
HIGH SCHOOL DROPOUTS
RYLOS
Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemellä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta. Sunnuntaina suurimman festivaalihumun hiivuttua ennen normaaliarkeen palaamista annetaan kuitenkin vielä vuoro klassikoille, kun High School Dropouts esittää kattavasti pop-punkin parhaimmistoa aina Green Daysta the Offspringiin ja toisena esiintyjänä nähtävä Rylos puolestaan Twisted Sisterin kappaleita. Vapaa pääsy!

Pe 4.8.2017
CMX
Viime joulukuun keikka koostui harvinaisuuksista, joten tällä kertaa CMX saapuu paikalle soittamaan hittejä! Ennakkoliput alk. 20€ ja ovelta 22€.

La 5.8.2017
KIMMO TIMONEN ROAST AFTER PARTY
Kiekkolegenda Kimmo Timonen roastataan hyvässä hengessä lauantaina 5.8. Kuopion kaupunginteatterilla. Mukana roastissa on useita huippukoomikoita sekä kaksi Kimen hyvää ystävää. Tapahtuman viralliset jatkobileet tietysti Henkassa. Luvassa letkeää menoa ja muuta mukavaa, stay tuned!

Pe 11.8.2017
MARA BALLS
ROYAL LIPS
Mara Balls on Tamperelainen muusikko ja taiteilija, jolla on maailmanneksi kovin bändi nimeltä Mara Balls. "Toinen levy Elävä Kivi paljastaa debyyttiä enemmän mun herkkää puolta. Kantavat teemat ovat aika, mielen horjuminen ja olemassaoloon liittyvä hämmennys." Hyvän ja pahan, kaaoksen ja kauneuden sopusointuinen symbioosi - Royal Lips. Uusia biisejä tulilla päivittyneellä kokoonpanolla. Vapaa pääsy!

Pe 25.8.2017
AIVOVUOTO
Aivovuoto on Itä-Helsingistä kotoisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kolme kiiteltyä ja arvostettua levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa Karkkia”, sekä splitin Khidin kanssa ”Se Tuli Televisiosta / Sushi Drive-by”. Tuore neljäs albumi sivuaa hyvinvointiteemaa, ja kantaa nimeä ”Dötöx”. Aivovuoto koostuu tuottajaveljeksistä Visasta ja Miosta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarok (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö). Liput alk. 8€.

Pe 8.9.2017
SMASH INTO PIECES (SWE)
AWAKE AGAIN
Tämän vuoden tammikuussa kolmannen albuminsa Rise and Shine julkaissut Smash Into Pieces saapuu keikoille Suomeen. Korkeaoktaaninen ruotsalaisbändi soittaa torstaina 7. syyskuussa Helsingissä, mistä matka vie Kuopion kautta Tampereelle. Smash Into Pieces päästi markkinoille Unbreakable-debyyttinsä keväällä 2013. Orkesterin toinen pitkäsoitto The Apocalypse DJ saatiin pari vuotta myöhemmin. Levyjen myötä yhtye on keikkaillut paljon ja merkittävien bändien kanssa. Smash Into Pieces on jakanut lavoja mm. Halestormin ja Amaranthen kanssa. Amaranthen laulaja Elize Ryd myös vierailee Smash Into Piecesin My Cocaine -biisillä. Suomessa Smash Into Piecesillä on jo vankka fanipohja. Hittiviisut kuten Unbreakable, Disaster Highway, Merry Go Round, Let Me Be Your Superhero, Take It Higher ja YOLO vievät elektronisen raskaan rockin alkulähteille ja saavat aikaan ansaittua hysteriaa kaikilla bändin keikoilla. Liput alk. 8€.

Pe 15.9.2017
MY FIRST BAND
Alkuvuodesta UMK-finaalissa Paradise-kappaleellaan kisannut My First Band julkaisi säitä uhmaten uuden kesäsinkkunsa Summertime, Bitches! Sinkun tuotannosta vastaa parin viime vuoden aikana Suomen menestyksekkäimmäksi tuottajaksi noussut popvelho Jurek. My First Band on soittanut yhdessä samalla kokoonpanolla ja tehnyt omaa musiikkia jo vuodesta 1998 lähtien. Yhtye on julkaissut kolme levyä joista viimeisin, Corazon julkaistiin vuonna 2014. Levyä seurasi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti ‘Don’t Break My Corazon’, sekä laaja areenakiertue Keski-Euroopassa Sunrise Avenuen lämmittelijänä. Vastaanotto kiertueella oli erinomainen, jonka johdosta myös sitä seurannut ensimmäinen oma kiertue Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä myytiin loppuun. Viimeisen vuoden ajan My First Band on keskittynyt kirjoittamaan uutta musiikkia ja viilaamaan musiikillista suuntaansa, joka kääntyi entistä enemmän modernin popin, EDM:n ja klubimusiikin suuntaan. Kun matkan varrella tuottajan penkille hyppäsi vielä Suomen tämänhetken työllistetyin popvelho Jurek Reunamäki, oli selvää että seuraavalla levyllä olisi luvassa kovia biisejä ja kansainvälisesti mielenkiintoista uutta soundia. Seuraava, vielä nimeämätön My First Band -albumi julkaistaan ensi vuonna. Liput alk. 10€.

La 23.9.2017
VIIKATE
Viikate jatkaa 21 v -juhlavuotensa viettämistä julkaisemalla "Katkerimmat 2011-2017" -nimisen kokoelman 8.9. Tuplakokoelma sisältää musiikkia nimensä mukaisesti vuosilta 2011-2017, jossa CD 1 keskittyy häikäilemättömään hittimateriaaliin ja CD 2 lainakappaleisiin sekä harvinaisempaan tuotantoon. Kokoelman sisältämät uudet, vuonna 2017 taltioidut kappaleet, julkaistaan myös erillisenä 12" Synkkä ventti -EP:nä.

Vihdan sitomisesta yllätetty yhtye kommentoi aihetta seuraavasti: "Tämä "Katkeroimmat" -kokoelmahan on selkeä syntymäpäiväkakku, jonka varjolla pääsemme melskaamaan syksyllä keikkalavoille ympäri Suomen ja muun maailman eli Viron. Erityisen innoissamme olemme näistä uusista kappaleista, jotka saadaan vielä komealle 12" -vinyylille. Neljä erilaista kappaletta, joista jokainen sulkee eräänlaisen ympyrän Viikatteen historiassa.

"Synkkä venttihän" julkaistiin jo aiemmin keväällä singlenä ja mielestämme se onkin osuva tapa lyödä naula tähän vuosia jatkuneen uhkapelivouhotuksen arkkuun. "Kyisen pellon kyntäjät" on Lyijykomppania-klassikko, joka oli aikoinaan merkittävässä osassa Viikatteen musiikillista linjaa vedettäessä. Timo Rautiaisen saaminen tähän solistiksi on kruunu, joka odottaa päätä giljotiinin juurella. "Kylmän kullan kimallus" on Flaming Sideburns -laina Roky Mountain Sidegates, joka on pyörinyt kitaran otelaudalla pitkään ja viimein taittui myös oivalliseen V-muotoon. "Mies, joka nolasi Kouvolan" on pianoballadi kauniista kotikaupungistamme, joka omalla tavalla sulkee myös vuosia jatkuneen kotiseutujankutuksen." Liput alk. 15€

To 5.10.2017
BATTLE BEAST
TEMPLE BALLS
100 % Heavy Metal - 0 % Bullshit
Alkuvuodesta 2017 "Bringer of Pain” albumin julkaissut Battle Beast saapuu jälleen Kuopion Henkkaan villitsemään yleisönsä torstaina 5.10.2017. Pohjois-Amerikan kiertueelta juuri Suomeen palannut yhtye jakaa lavan oululaisen hard rockia soittavan Temple Balls -yhtyeen kanssa. Liput alk. 15€

Pe 6.10.2017
HERRA YLPPÖ & IHMISET
Kolme vuotta sitten lopettanut Herra Ylppö & Ihmiset palaa yllättäen keikkalavoille syys-lokakuussa. Kiertue on nimeltään Sata Vuotta ja se on valittu viralliseen Suomi Finland 100 -ohjelmistoon. Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen debyyttilevy Sata Vuotta meni ilmestyessään vuonna 2008 suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Emma -pystin ja kultalevyn lisäksi myös kriitikot arvostivat albumia. "Sata vuotta palauttaa uskon siihen, että suurellakin levy-yhtiöllä voi vielä olla suomeksi laulava bändi, joka soittaa haisevaa rokkia setien ja tätien kauhistukseksi", kirjoitti Helsingin Sanomat viiden tähden arviossaan. Tulevana syksynä yhtye soittaa Sata Vuotta -albumin alusta loppuun kymmenellä eri keikalla ympäri Suomea. Yhtyeessä Herra Ylpön ohella soittaa sen viimeisin kokoonpano, jossa vaikuttivat Stonen keulahahmo ja bassovirtuoosi Janne Joutsenniemi, nykyään HIMn riveistä löytyvä rumpali Jukka Kosmo Kröger, kosketinsoittaja Joona Kukkola ja kitaristi Hamid Moeini. Liput alk. 13€.

Ke 11.10.2017
AS I MAY
As I May on mikkeliläinen metallia ja metalcorea soittava retkue. As I May perustettiin vuonna 2016 , mutta osalla bändin jäsenillä on yhteistä soittohistoriaa n. 20 vuotta... eli liian kauan...
Bändi julkaisi debyytti albuminsa Speak No Evil keväällä 2017. Ja sitä ennen singlen Disease , joka päätyi Yle X:n tehosoittoon heti ilmestyttyään. Bändi valmistelee jo hiljalleen toista albumiaan ja uusi single julkaistaan luultavasti vielä tämän vuoden puolella. Liput alk. 5€

La 14.10.2017
JUJU
Juju aka Julius Kivi. Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti, sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä kultalevyn ja pari platina sinkkua tehtailleen Spotify Spotlight artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa yli 10 miljoonia kertoja ja hän on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa. Julius Kivi on ollut myös ehdolla politiikassa sekä ottanut osaa YLEn keskusteluohjelmissa mm. kohutussa Kannabis-illassa. Liput alk. 7€.

Pe 24.11.2017
EEVIL STÖÖ
Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä. Suomiräpin renessanssimies, salatieteilijä ja lyyrikko omaa maan lojaaleimman asiakaskunnan, josta kertovat loppuunmyydyt salit ja hattutemppu Suomen virallisen listan ygösenä. Stöön nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. Stöö-ilmiö on uuden vuoden paukku, jossa tärkeintä ei ole räjähdys vaan savu. Liput alk. 8€

La 2.12.2017
GASELLIT
Gasellit on nuoren polven räp-pumppu, joka ei kuitenkaan liikaa piittaa räpin lainalaisuuksista. Heidän biiseissään suorapuheiset lähiöräpit kohtaavat pop-estetiikan. Uusin albumi "Veli" julkaistiin tänä keväänä. Liput alk. 10€.
Kuopio
Helsinki
Tampere
Tekniikka
showtime